top of page

MEZOTERAPIJA BREZ IGLIC

skeyndor-soin-meso-bright-treatment-pigmentations-de-la-peau-taches.jpg

Mezoterapija je medicinski postopek, pri katerem vbrizgavamo aktivne snovi v kožo s pomočjo izjemno tankih igel. Za tiste, ki mezoterapije zaradi številnih vbodov z iglo ne bi želeli, bi pa vseeno radi izboljšali hidratacijo, strukturo in videz kože, v našem salonu poleg klasične mezoterapije uporabljamo tudi »mezoterapijo brez igel«.

Mezoterapijo brez igel izvajamo s pomočjo sodobnega aparata, s katerim brez bolečin ali vidnih posledic vnašamo aktivne snovi v kožo.

Aktivna zmes je sestavljena iz hialuronske kisline, vitaminov,  matičnih celic in izvlečkov rastlin in alg. Postopek lahko izvajamo na obrazu, vratu in dekolteju ter na trebuhu, stegnih in bokih.

Kako deluje mezoterapija brez iglic?

Mezoterapija brez iglic je virtualna mezoterapija, ki so jo razvili v podjetju Skeyndor. Je revolucionarna estetska, nekirurška metoda, s katero se visoka koncentracija prečiščenih aktivnih sestavin vnaša v srednji del kože, brez uporabe igel. S tem dosežemo obnovo kolagena in elastičnih vlaken. Namenjena je vsem, ki želijo zmanjšati gube, posvetliti polt, učvrstiti tonus kože obraza in telesa. 

 

Komu je mezoterapija brez iglic namenjena?

Mezoterapija brez iglic je namenjena vsem, ki želijo kožo osvežiti in jo nahraniti, izboljšamo lahko tudi tonus kože ter odstranimo začetne pigmentacije na koži, kožo tudi nekoliko posvetlimo. Izbiramo lahko med več programi, ki jih med seboj lahko kombiniramo. Tako lahko nahranimo kožo in naredimo lifting obraza, popolnimo gube in osvežimo ten na obrazu. Izsušeni, poškodovani ali postarani koži vrnemo svež in mladostni sijaj.

Za telo lahko uporabimo učinkovine za učvrstitev kože ali zmanjševanje obsega telesa.

43796520370_ab6d07f514_k.jpg
32910125066_902f71dca4_o.jpg

Kako poteka nega?

Virtualna mezoterapija deluje s pomočjo električnega toka, ki ga preko štirih sond na različne načine uporabljamo za vnos aktivnih učinkovin v globlje plasti kože. Pri tem uporabljamo nežne masažne gibe v smeri liftinga.

Kožo najprej očistimo in naredimo piling, ki ga izberemo glede na stanje kože. Z aktivacijsko sondo prebudimo mikrocirkulacijo v koži, celice se razmaknejo. S tem se omogoči prehod aktivnih sestavin, ki jih s pomočjo hidroelektroporeze, ki deluje pulzirajoče skozi razmaknjene celice, vnašamo v globje plasti kože. Z elektroporacijo dosežemo, da se prepustnost membrane celice poveča in s tem hranljive učinkovine lažje prehajajo v dermis. S pomočjo hladne sonde (krioelektroforeza) kožo ohladimo. S tem zaustavimo nadaljnji prehod aktivnih sestavin, ki tako ostanejo v dermisu in omogočajo dolgotrajne učinke. Krioterapija tudi umiri kožo.

Nego zaključimo z masko, ki jo izberemo glede na potrebe in stanje kože. S tem kožo še dodatno umirimo in nahranimo ter podaljšamo učinek mezoterapije.

Koliko tretmajev je potrebnih za dober učinek?

Rezultati so vidni že po prvem tretmaju, koža postane bolj napeta in sijoča. Število tretmajev določimo individualno, glede na stanje vaše kože. Za trajne rezultate in izboljšanje videza kože, ki se lahko izenači z učinkom klasične mezoterapije, je potrebnih 6 zaporednih ponovitev na 7 do 14 dni. Če želimo kožo na obrazu samo osvežiti, da postane bolj sijoča in nahranjena npr. pred kakšnim pomembnim dogodkom, je dovolj že en obisk.

Kako bo izgledala koža po tretmaju in ali se lahko vrnem vsakdanjim opravilom?

Takoj po postopku se lahko vrnete k vsakdanjim opravilom. Koža je nahranjena, napeta in sijoča.

Pomlajevanje obraza, vratu in dekolteja

Z mezoterapijo brez igel v kožo vnašamo aktivne učinkovine, zato jo pogosto kombiniramo z drugimi postopki pomlajevanja. Kadar želimo izboljšati tonus kože, mezoterapijo brez iglic kombiniramo s T Shape terapijo, saj na ta način delujemo bolj na strukturi kolagena ter nastajanju novega kolagena. Za posvetlitev kože uporabljamo kombinacijo postopkov mezoterapija brez igel in kislinski premazi PROBIOME PEEL.

Katere postopke bomo med seboj kombinirali se odločimo individualno po predhodnem posvetu glede na stanje vaše kože.

Odpravljanje celulita in izboljšanje tonusa kože na trebuhu, stegnih in bokih

Z mezoterapijo brez iglic vnašamo aktivne učinkovine za odpravo celulita in izboljšanje tonusa v globje plasti kože.

Pri edemičnem celulitu se vsaj na začetku bolj posvetimo odpravljanju vode iz telesa in mezoterapijo brez iglic kombiniramo z ročno limfno drenažo ter BODY SLIM DRONE tehnologijo (Skeyndor). V kolikor so prisotne strije, so rezultati najbolj vidni, kadar mezoterapiji brez iglic dodamo T shape terapijo

meso-gesichtshaut.jpg
bottom of page